Vertrouwd en betrouwbaar nieuws

Lezers willen nieuws dat ze kunnen vertrouwen. Weekmail gebruikt hiervoor een effectieve manier: elk bericht is voorzien van een link naar de originele bron waar het volledige bericht kan worden ingezien. Dit stelt lezers in staat zelf te bepalen hoe betrouwbaar ze de bron vinden en hun eigen mening te vormen over de inhoud van het artikel. Het verwijzen naar originele bronnen heeft meerdere voordelen. Het vergroot de zichtbaarheid van berichten van lokale nieuwsmedia en websites van gemeenten, lokale verenigingen, bedrijven en (hulp)organisaties.

Het internet werkt normaal gesproken passief, waarbij je moet wachten tot iemand specifiek naar jouw site of bericht zoekt. In plaats van dit af te wachten, presenteert Weekmail actief het lokale nieuwsaanbod aan inwoners. Lezers kunnen snel door de koppen scrollen en zelf bepalen wat ze willen lezen. Door een link aan te klikken, opent het hele verhaal bij de oorspronkelijke bron.

Deze aanpak versterkt niet alleen de relatie tussen Weekmail en haar lezers, maar ondersteunt ook de lokale nieuwsbronnen. Door consistent te verwijzen naar de originele artikelen, helpt Weekmail lezers om een breder en betrouwbaarder beeld van het nieuws te krijgen. Dit zorgt voor een beter geïnformeerde gemeenschap, waar inwoners actief betrokken blijven bij wat er speelt in hun omgeving. Weekmail biedt op deze manier een transparante en betrouwbare nieuwsvoorziening.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws