Gemeente Boekel

Al het nieuws uit Boekel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Boekel en Venhorst direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Boekel staat bekend om haar landelijke karakter en agrarische achtergrond. Het dorp biedt een rustige en groene omgeving waarin jij kunt genieten van de natuur. Daarnaast heeft Boekel een actief verenigingsleven en diverse sportfaciliteiten. Ook kun jij hier terecht voor jouw dagelijkse boodschappen en zijn er verschillende horecagelegenheden. Kortom, Boekel is een gemeente waar jij kunt genieten van de landelijke sfeer en diverse activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Boekel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Gemert-Bakel, Meierijstad en Laarbeek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws