Gemeente Duiven

Al het nieuws uit Duiven

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Duiven, Groessen en Loo Gld direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Duiven staat bekend om haar gunstige ligging tussen de steden Arnhem en Doetinchem. Met haar uitgestrekte groene landschap biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast is Duiven een bruisende gemeente met een divers aanbod aan winkels, horecagelegenheden en culturele activiteiten. Met haar moderne infrastructuur en goede bereikbaarheid via de snelwegen A12 en A18, is Duiven een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. De gemeente biedt tevens diverse sportfaciliteiten en heeft een actief verenigingsleven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Duiven te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Westervoort, Rheden en Zevenaar, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws