Gemeente Losser

Al het nieuws uit Losser

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beuningen, Glane, Losser, Overdinkel en de Lutte direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Losser staat bekend om haar prachtige natuur en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen en glooiende landschappen is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Ook is Losser trots op haar bruisende dorpskernen, waar gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Met diverse evenementen en activiteiten is er altijd iets te beleven. Kortom, Losser biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en gezelligheid voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Losser te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oldenzaal, Dinkelland en Enschede, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws