Weekmail Vaals

Al het nieuws uit Vaals

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Lemiers, Vaals en Vijlen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Vaals staat bekend om haar unieke ligging in het uiterste zuiden van Nederland, grenzend aan zowel België als Duitsland. Deze bijzondere positie zorgt voor een mix van culturen en invloeden, wat terug te zien is in de architectuur en de lokale keuken. Daarnaast is Vaals ook bekend om haar prachtige natuur, met uitgestrekte bossen en heuvelachtige landschappen. Wandelaars en fietsers kunnen hier volop genieten van de vele routes en adembenemende uitzichten. Kortom, Vaals biedt een unieke combinatie van cultuur, natuur en grensoverschrijdende ervaringen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Vaals te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Gulpen-Wittem, Kerkrade en Heerlen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws