Weekmail Zevenaar

Al het nieuws uit Zevenaar

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aerdt, Angerlo, Babberich, Giesbeek, Herwen, Lathum, Lobith, Pannerden, Spijk, Tolkamer en Zevenaar direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zevenaar staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar middeleeuwse stadskern en imposante kasteel is de gemeente een trekpleister voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Daarnaast biedt Zevenaar volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met haar uitgestrekte bossen en prachtige wandel- en fietsroutes. De gemeente heeft een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden, waar jij kunt genieten van een gezellig dagje uit. Zevenaar is een plek waar historie en natuur samenkomen, en waar jij kunt ontspannen en genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zevenaar te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Montferland, Duiven en Westervoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws