Gemeente Zoetermeer

Al het nieuws uit Zoetermeer

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Zoetermeer direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zoetermeer staat bekend om haar moderne en groene karakter. Met ruim 125.000 inwoners is het een bruisende stad met diverse voorzieningen. De stad biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, zoals het prachtige Buytenpark en het gezellige Stadshart. Daarnaast is Zoetermeer een belangrijk centrum voor technologie en innovatie, met diverse bedrijven en onderwijsinstellingen. De stad heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden en openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de stad en de omgeving kunt verkennen. Zoetermeer is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en genieten van het moderne stadsleven in een groene omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zoetermeer te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zoeterwoude, Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws