Weekmail Zuidplas

Al het nieuws uit Zuidplas

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zuidplas staat bekend om haar groene landschap en waterrijke omgeving. Met diverse plassen en rivieren biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersport en recreatie. Daarnaast kenmerkt Zuidplas zich door haar moderne en duurzame infrastructuur, met goede verbindingen naar omliggende steden. Met een gevarieerd aanbod aan winkels, horeca en culturele activiteiten is er voor ieder wat wils. Kortom, Zuidplas is een aantrekkelijke gemeente waar natuur, water en moderne voorzieningen samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zuidplas te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waddinxveen, Veere en Tytsjerksteradiel, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws