Gemeente Achtkarspelen

Al het nieuws uit Achtkarspelen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Augustinusga, Boelenslaan, Buitenpost, Drogeham, Gerkesklooster, Harkema, Kootstertille, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, Twijzel en Twijzelerheide direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Achtkarspelen staat bekend om haar groene landschap en rustige omgeving. Met meer dan 28.000 inwoners biedt de gemeente een hechte gemeenschap waarin jij je snel thuis zult voelen. De gemeente heeft een rijke historie, met karakteristieke dorpen en monumentale boerderijen. Daarnaast is Achtkarspelen trots op haar culturele erfgoed, met diverse musea en evenementen die de lokale identiteit weerspiegelen. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte weilanden en bossen. Achtkarspelen biedt een ideale plek om te wonen en te genieten van de rust en ruimte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Achtkarspelen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Westerkwartier, Noordenveld en Smallingerland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws