Weekmail Assen

Al het nieuws uit Assen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, Zeijerveen en Zeijerveld direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Assen staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. De stad herbergt diverse historische gebouwen, zoals het imposante Drents Museum en het prachtige Asserbos. Daarnaast biedt Assen volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met het bekende TT Circuit en het natuurgebied de Drentsche Aa is er voor ieder wat wils. Assen is tevens een bruisende stad met een gevarieerd winkelaanbod en gezellige horecagelegenheden. Kortom, Assen is een stad waar historie en natuur samenkomen en waar genoeg te beleven valt voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Assen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tynaarlo, Aa en Hunze en Groningen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws