Weekmail Groningen

Al het nieuws uit Groningen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Garmerwolde, Glimmen, Groningen, Haren Gn, Harkstede GN, Lageland GN, Lellens, Meerstad, Noordlaren, Onnen, Sint Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Winneweer en Woltersum direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Groningen staat bekend om haar bruisende studentenleven en historische binnenstad. Met ruim 200.000 inwoners is het de grootste stad in het noorden van Nederland. De stad biedt een diversiteit aan culturele activiteiten, zoals festivals, theaters en musea. Daarnaast is Groningen ook een groene stad met vele parken en natuurgebieden. De stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een uitgebreid fietsnetwerk. Groningen is een levendige stad waar altijd iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Groningen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tynaarlo, Midden-Groningen en Veendam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws