Weekmail Enkhuizen

Al het nieuws uit Enkhuizen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Enkhuizen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Enkhuizen staat bekend om haar rijke maritieme geschiedenis en prachtige historische binnenstad. De stad is omringd door water en biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Enkhuizen de thuishaven van het beroemde Zuiderzeemuseum, waar je kunt ervaren hoe het leven er vroeger uitzag. Met haar gezellige terrassen, winkels en restaurants is Enkhuizen een levendige stad waar altijd iets te beleven valt. Bovendien is de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt het diverse recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Enkhuizen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Stede Broec, Drechterland en Medemblik, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws