Gemeente Stede Broec

Al het nieuws uit Stede Broec

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Stede Broec staat bekend om haar groene landschap en historische dorpskernen. Met haar ligging aan het water biedt de gemeente volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Stede Broec rijk aan cultureel erfgoed, zoals de karakteristieke stolpboerderijen en de oude molens. Inwoners kunnen genieten van diverse recreatiemogelijkheden, zoals wandelen en fietsen in de prachtige natuur. De gemeente heeft een levendig verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Stede Broec te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Drechterland, Enkhuizen en Medemblik, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws