Weekmail Harlingen

Al het nieuws uit Harlingen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Harlingen, Midlum en Wijnaldum direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Harlingen staat bekend om haar rijke maritieme geschiedenis en prachtige haven. Met haar ligging aan de Waddenzee is de stad een belangrijk knooppunt voor de scheepvaart. De historische binnenstad ademt een authentieke sfeer uit, met haar karakteristieke gevels en smalle straatjes. Daarnaast biedt Harlingen volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers, met diverse jachthavens en een breed scala aan activiteiten op het water. Ook is de stad een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Waddeneilanden, met regelmatige veerverbindingen naar Terschelling en Vlieland.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Harlingen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waadhoeke, Leeuwarden en Terschelling, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws