Weekmail Terschelling

Al het nieuws uit Terschelling

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baaiduinen, Formerum, Hee, Hoorn, Kaard, Kinnum, Landerum, Lies, Midsland, Oosterend, Striep en West-Terschelling direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Terschelling staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Het eiland biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met diverse routes door duinen, bossen en langs de kust. Daarnaast is Terschelling ook bekend vanwege haar rijke maritieme geschiedenis, met het beroemde reddingstation en de jaarlijkse Oerol festival. Geniet van de rust en ruimte op dit unieke eiland, waar je kunt ontspannen en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Terschelling te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vlieland, Harlingen en Waadhoeke, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws