Weekmail Noardeast-Fryslân

Al het nieuws uit Noardeast-Fryslân

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aalsum, Aldwâld, Augsbuert-Lytsewâld, Blije, Boarnwert, Brantgum, Burdaard, Burum, De Trieme, Dokkum, Eanjum, Easternijtsjerk, Eastrum, Feankleaster, Ferwert, Foudgum, Ginnum, Hallum, Hantum, Hantumerútbuorren, Hantumhuzen, Hegebeintum, Hiaure, Holwert, Ie, Ingwierrum, Jannum, Jislum, Jouswier, Kollum, Kollumerpomp, Kollumersweach, Lichtaard, Ljussens, Marrum, Mitselwier, Moarre, Moddergat, Munnekezijl, Nes, Nijewier, Peazens, Raard, Reitsum, Sweagerbosk, Ternaard, Waaxens, Warfstermolen, Westergeast, Wetsens, Wierum en Wânswert direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Noardeast-Fryslân staat bekend om haar uitgestrekte landschappen en rijke cultuur. Met haar vele historische dorpen en karakteristieke boerderijen ademt de gemeente een authentieke sfeer. Daarnaast biedt Noardeast-Fryslân volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met haar prachtige Waddenzeegebied en diverse natuurgebieden. De gemeente is tevens een walhalla voor watersporters, met haar vele meren en kanalen. Met een rijk verenigingsleven en diverse evenementen is er altijd wel iets te beleven in Noardeast-Fryslân.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Noardeast-Fryslân te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dantumadiel, Ameland en Leeuwarden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws