Weekmail Dantumadiel

Al het nieuws uit Dantumadiel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Broeksterwâld, Damwâld, De Falom, De Westereen, Driezum, Feanwâlden, Readtsjerk, Rinsumageast, Sibrandahûs en Wâlterswâld direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dantumadiel staat bekend om haar landelijke karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte weilanden en schilderachtige dorpjes is het een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen. Met een rijk verenigingsleven en diverse culturele evenementen is er altijd iets te beleven. Kortom, Dantumadiel is een unieke gemeente waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van het platteland.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dantumadiel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noardeast-Fryslân, Achtkarspelen en Leeuwarden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws