Weekmail Oss

Al het nieuws uit Oss

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Berghem, Demen, Deursen-Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Huisseling, Keent, Lith, Lithoijen, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Oss, Overlangel, Ravenstein en Teeffelen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oss staat bekend om haar rijke geschiedenis en diversiteit aan industrieën. Met haar ligging aan de Maas en het prachtige natuurgebied de Maashorst, biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Daarnaast is Oss een belangrijk centrum voor de voedingsmiddelenindustrie, met grote bedrijven als Unox en Vion Food Group. Ook op cultureel gebied heeft Oss veel te bieden, met onder andere het Jan Cunen Museum en diverse evenementen zoals de Osse Kermis. Kortom, Oss is een veelzijdige gemeente waarin historie, natuur en industrie samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oss te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bernheze, West Maas en Waal en Druten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws