Gemeente Bernheze

Al het nieuws uit Bernheze

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode, Vinkel en Vorstenbosch direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bernheze staat bekend om haar landelijke karakter en groene omgeving. Het is een gemeente waar rust en ruimte centraal staan. Met haar pittoreske dorpen en uitgestrekte natuurgebieden is Bernheze een ideale plek voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Daarnaast biedt de gemeente diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals zwembaden en sportverenigingen. Bernheze heeft ook een rijk cultureel leven, met onder andere een theater en diverse evenementen. Kortom, een gemeente waar je kunt genieten van het buitenleven en waar voor ieder wat wils is.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bernheze te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oss, Sint-Michielsgestel en Meierijstad, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws