Weekmail Altena

Al het nieuws uit Altena

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Rijswijk (NB), Sleeuwijk, Uitwijk, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Altena staat bekend om haar landelijke karakter en historische dorpskernen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte polders, rivieren en natuurgebieden. Daarnaast is Altena rijk aan cultuur en erfgoed, met diverse monumentale gebouwen en musea. Inwoners kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen en varen. Altena is een plek waar rust en ruimte samenkomen, en waar de lokale gemeenschap een belangrijke rol speelt in het behoud van de unieke identiteit van de gemeente.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Altena te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws