Weekmail Gorinchem

Al het nieuws uit Gorinchem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Dalem en Gorinchem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Gorinchem staat bekend om haar historische karakter en ligging aan de rivier de Merwede. De stad heeft een rijke geschiedenis, met onder andere de imposante vestingwerken die nog altijd te bewonderen zijn. Daarnaast biedt Gorinchem een gevarieerd winkelaanbod en diverse culturele activiteiten, zoals festivals en exposities. Ook is de stad omringd door prachtige natuur, waar je kunt wandelen en fietsen. Gorinchem is een levendige stad waar zowel jong als oud zich thuis kan voelen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Gorinchem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Altena, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws