Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Al het nieuws uit Hardinxveld-Giessendam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hardinxveld-Giessendam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hardinxveld-Giessendam staat bekend om haar unieke ligging aan de rivier de Merwede. Met haar historische karakter en pittoreske dorpskernen biedt de gemeente een charmante woonomgeving. Daarnaast is Hardinxveld-Giessendam een belangrijk knooppunt voor de scheepvaart, met diverse jachthavens en een levendige haven. De gemeente heeft ook een bloeiend verenigingsleven, waarin sport en cultuur een belangrijke rol spelen. Met haar groene landschap en vele fiets- en wandelroutes is Hardinxveld-Giessendam tevens een paradijs voor natuurliefhebbers.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hardinxveld-Giessendam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Altena, Sliedrecht en Gorinchem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws