Gemeente Apeldoorn

Al het nieuws uit Apeldoorn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Apeldoorn, Beekbergen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Radio Kootwijk, Uddel, Ugchelen en Wenum Wiesel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Apeldoorn staat bekend om haar prachtige groene omgeving, met de Veluwe als haar achtertuin. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen, heidevelden en mooie wandel- en fietsroutes. Daarnaast is Apeldoorn ook bekend om haar koninklijke allure, met het imposante Paleis Het Loo als een van de belangrijkste trekpleisters. Hier kunnen bezoekers de rijke geschiedenis van het koninklijk huis ontdekken. Met haar combinatie van natuurlijke schoonheid en historische pracht, is Apeldoorn een unieke plek om te wonen en te genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Apeldoorn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Ermelo, Nunspeet en Putten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws