Weekmail Ermelo

Al het nieuws uit Ermelo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ermelo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Ermelo staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en diverse sportverenigingen. Ook is Ermelo rijk aan cultureel erfgoed, met historische gebouwen en een levendig centrum met gezellige winkels en horecagelegenheden. Kortom, Ermelo is een ideale plek voor natuurliefhebbers, sportievelingen en cultuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ermelo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Putten, Harderwijk en Zeewolde, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws