Weekmail Putten

Al het nieuws uit Putten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Putten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Putten staat bekend om haar prachtige natuur en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft de gemeente een rijke geschiedenis, met historische boerderijen en monumentale kerken. Putten biedt ook volop mogelijkheden voor recreatie, met diverse sportverenigingen en een modern zwembad. De gemeente heeft een levendig centrum met gezellige winkels en horecagelegenheden. Kortom, Putten is een aantrekkelijke plek om te wonen en te genieten van de rust en ruimte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Putten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Ermelo, Nijkerk en Harderwijk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws