Weekmail Borger-Odoorn

Al het nieuws uit Borger-Odoorn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, 2e Valthermond, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exloo, Exloërveen, Klijndijk, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoornerveen, Valthe, Valthermond, Westdorp en Zandberg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Borger-Odoorn staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte landschappen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met onder andere het bekende natuurgebied de Hondsrug. Daarnaast is Borger-Odoorn rijk aan cultuur en historie, met bezienswaardigheden zoals hunebedden en het Hunebedcentrum. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden, zoals zwemmen in het Nije Hemelriek en het genieten van lokale lekkernijen in gezellige horecagelegenheden. Kortom, Borger-Odoorn biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en ontspanning voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Borger-Odoorn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Aa en Hunze, Assen en Stadskanaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws