Weekmail Stadskanaal

Al het nieuws uit Stadskanaal

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alteveer, Mussel, Musselkanaal, Onstwedde, Stadskanaal en Vledderveen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Stadskanaal staat bekend om haar groene omgeving en uitgestrekte natuurgebieden. Met ruim 32.000 inwoners is het een levendige gemeente waar veel te beleven valt. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen langs de kanalen en door de bossen. Daarnaast heeft Stadskanaal een rijk verenigingsleven en diverse culturele evenementen. Kortom, een plek waar je kunt genieten van rust, natuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Stadskanaal te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Pekela, Westerwolde en Veendam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws