Weekmail Bunnik

Al het nieuws uit Bunnik

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bunnik, Odijk en Werkhoven direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bunnik staat bekend om haar groene en landelijke karakter. Met haar prachtige bossen, uitgestrekte weilanden en historische landgoederen is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt Bunnik ook volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen, fietsen en varen. De centrale ligging van de gemeente zorgt ervoor dat jij binnen no-time in omliggende steden bent, waar je kunt genieten van cultuur, winkels en horeca. Bunnik is een ideale plek voor rustzoekers die willen genieten van de natuur, maar toch dichtbij de stad willen wonen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bunnik te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zeist, Houten en Utrechtse Heuvelrug, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws