Weekmail Houten

Al het nieuws uit Houten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Goy, Houten, Schalkwijk en Tull en ’t Waal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Houten staat bekend om haar unieke fietsinfrastructuur en groene omgeving. Met ruim 80 kilometer aan fietspaden en een uitgebreid netwerk van fietsbruggen en tunnels, is de gemeente een waar paradijs voor fietsliefhebbers. Daarnaast biedt Houten volop mogelijkheden voor recreatie in de natuur, met diverse parken en natuurgebieden. De gemeente heeft ook een levendig centrum met een gevarieerd aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Kortom, Houten is een ideale plek om te wonen en te genieten van een actieve en groene levensstijl.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Houten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Vijfheerenlanden, Bunnik en Nieuwegein, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws