Weekmail Utrechtse Heuvelrug

Al het nieuws uit Utrechtse Heuvelrug

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Utrechtse Heuvelrug staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en landgoederen is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt de gemeente ook diverse historische gebouwen, zoals kastelen en buitenplaatsen. Hierdoor ademt Utrechtse Heuvelrug een unieke sfeer uit, waarin rust en authenticiteit samenkomen. Geniet van de vele fiets- en wandelroutes, ontdek de rijke geschiedenis en laat je verrassen door de prachtige vergezichten die deze gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wijk bij Duurstede, Zeist en Bunnik, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws