Weekmail Buren

Al het nieuws uit Buren

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Asch, Beusichem, Buren, Buurmalsen, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk (GLD), Zoelen en Zoelmond direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Buren staat bekend om haar rijke historie en prachtige landschap. Met meer dan 100 rijksmonumenten is de gemeente een ware schatkamer voor liefhebbers van cultuur en erfgoed. Daarnaast biedt Buren volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met haar uitgestrekte weilanden, kronkelende rivieren en schilderachtige dorpjes. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de rust en ruimte, in Buren vind je het allemaal. Ontdek de historische binnenstad, bewonder de karakteristieke boerderijen en laat je verrassen door de gastvrijheid van de inwoners. Buren is een plek waar je je direct thuis voelt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Buren te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tiel, West Betuwe en West Maas en Waal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws