Gemeente Tiel

Al het nieuws uit Tiel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Tiel, Wadenoijen en Zennewijnen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Tiel staat bekend om haar rijke geschiedenis en karakteristieke binnenstad. Met haar ligging aan de rivier de Waal biedt de gemeente prachtige uitzichten en volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is Tiel wereldberoemd om haar jaarlijkse Fruitcorso, waar kleurrijke praalwagens versierd met fruit door de straten trekken. Ook is Tiel een bruisende stad met diverse winkels, restaurants en culturele evenementen. Kortom, Tiel is een unieke gemeente waar historie, natuur en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Tiel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Buren, West Betuwe en West Maas en Waal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws