Gemeente West Betuwe

Al het nieuws uit West Betuwe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Heesselt, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren, Waardenburg en Zennewijnen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

West Betuwe staat bekend om haar prachtige landschap, met uitgestrekte fruitboomgaarden en schilderachtige dijken langs de rivieren. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen. Daarnaast heeft West Betuwe een rijke historie, met historische dorpskernen en monumentale gebouwen. De gemeente is ook trots op haar levendige verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, West Betuwe is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles West Betuwe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals West Maas en Waal, Tiel en Buren, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws