Weekmail Capelle aan den IJssel

Al het nieuws uit Capelle aan den IJssel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Capelle aan den IJssel staat bekend om haar groene karakter en moderne voorzieningen. Met ruim 67.000 inwoners biedt de gemeente een aangename woonomgeving met diverse parken en natuurgebieden. Daarnaast beschikt Capelle aan den IJssel over een uitgebreid winkelaanbod en diverse sportfaciliteiten. De gemeente investeert in duurzaamheid en heeft een goede bereikbaarheid dankzij de ligging aan de A16 en het openbaar vervoer. Kortom, Capelle aan den IJssel biedt een prettige leefomgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Capelle aan den IJssel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en Ridderkerk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws