Weekmail Rotterdam

Al het nieuws uit Rotterdam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Hoek van Holland, Hoogvliet Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Pernis Rotterdam, Rotterdam, Rozenburg en Vondelingenplaat Rotterdam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Maksim woont in OurDomain met gamelounge, muziekkamer en dakterras in Rotterdam. ● Zoë zoekt betaalbare woning in Rotterdam, hypotheekadvies nodig voor huis kopen. ● Dierentuinen anderhalf uur rijden van Rotterdam, perfect voor zomervakantie dagje uit. ● LUMC, UMC Utrecht en Erasmus MC melden geen computerstoringen. ● Vissersboot Mantelmeeuw uit Pernis houdt traditie in ere in Rotterdamse Waalhavengebied. ● Veel auto’s en vrachtwagens gestolen in Rotterdam, extra controleren op slot doen. ● Chocolade met pistache viral trend, scoor het in Rotterdam bij De Bonte Koe Chocolade.
 
En verder… Getuigen gezocht van schietincident aan Vrijenburgpad in Barendrecht. ● Diego haalt het maximale uit carrière ondanks verrotte knieën, beachsoccer prachtig. ● Bijtgrage mier bestreden met kokendheet water in Warmondse woonwijk. ● Brand op Pannenkoekenboot op Nieuwe Maas in Rotterdam. ● Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel toont werk van Henny Vis uit Rotterdam. ● Steekpartij in hotelkamer, vrouw gewond in Rotterdam. ● Nieuwe audiotour over haven van Rotterdam voor zomervakantie stadswandeling.
 
Rotterdam staat bekend om haar indrukwekkende skyline met moderne architectuur, zoals de iconische Erasmusbrug en de imposante Euromast. De stad is tevens de grootste haven van Europa, waar jaarlijks miljoenen tonnen goederen worden verwerkt. Daarnaast biedt Rotterdam een bruisend cultureel leven met diverse musea, theaters en festivals. Ook is de stad trots op haar diverse en levendige wijken, waarin verschillende culturen samenkomen. Rotterdam is een dynamische stad waar altijd iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rotterdam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alphen aan den Rijn, Bergen (NH.) en ‘s-Gravenhage, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws