Weekmail Ridderkerk

Al het nieuws uit Ridderkerk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ridderkerk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Zonnebloemkeycord ingezet voor betere communicatie in gemeenten en organisaties. ● KidsNight surprise party bij zwembad de Fakkel op 12 juli 2024. ● Foto’s van Bouwstad Slikkerveer op woensdag 17 juli 2024. ● ChristenUnie stelt vragen over tabakshop nabij scholen in Ridderkerk-West. ● Voorlezers gezocht voor interactie met jonge kinderen. ● Onderzoek naar huisvesting arbeidsmigranten op Nieuw Reijerwaard/Dutch Fresh Port. ● Nieuwsbrief informeert Ridderkerkse samenleving over politieke activiteiten.
 
En verder… Fietsschool Ridderkerk reikt fietsdiploma’s uit aan nieuwe Nederlanders. ● Bestuurder bekneld bij ernstig ongeval op A16 op 19 juli 2024. ● Realistische brandoefening in leegstaande flat aan de Hobbemastraat. ● Stichting Buurtbelang Drievliet presenteert boek over ontstaansgeschiedenis van Botterhof. ● Eerste Ridderkerkse ondernemerspenning uitgereikt aan Aardoom Hoveniers op 12 juli 2024. ● Leven op een rotonde is zwaar voor bomen door trillingen van verkeer. ● Eerste opzet voor stedenbouwkundige visie voor boomgaard aan de Noldijk in Rijsoord.
 
Ridderkerk staat bekend om haar centrale ligging tussen grote steden en haar groene karakter. Met diverse natuurgebieden en parken is er volop ruimte voor ontspanning en recreatie. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ridderkerk heeft een rijke historie, met onder andere het historische centrum en de monumentale molens. Kortom, Ridderkerk is een aantrekkelijke gemeente waar je kunt genieten van zowel rust als levendigheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ridderkerk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Zwijndrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws