Weekmail Coevorden

Al het nieuws uit Coevorden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Haantje, Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Nieuwlande Coevorden, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Coevorden staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. De stad is omringd door groene landschappen en biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast is Coevorden trots op haar historische vestingstad, met haar imposante kasteel en gezellige centrum. Hier vind je diverse winkels, restaurants en terrassen waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Kortom, Coevorden is een unieke gemeente waar zowel natuurliefhebbers als geschiedenisfanaten hun hart kunnen ophalen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Coevorden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Emmen, Midden-Drenthe en De Wolden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws