Gemeente De Wolden

Al het nieuws uit De Wolden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alteveer, Ansen, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Kerkenveld, Koekange, Linde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen, Zuidwolde en de Wijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De Wolden staat bekend om haar prachtige natuur en rustige omgeving. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente diverse recreatiemogelijkheden, zoals zwemmen in natuurlijke zwemplassen en vissen in de vele wateren. Ook is er volop ruimte voor cultuur, met historische boerderijen en evenementen zoals de jaarlijkse Drentse Fiets4Daagse. Kortom, De Wolden is een unieke plek waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles De Wolden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hoogeveen, Ommen en Midden-Drenthe, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws