Gemeente Midden-Drenthe

Al het nieuws uit Midden-Drenthe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Balinge, Beilen, Bovensmilde, Bruntinge, Drijber, Elp, Eursinge, Garminge, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Mantinge, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Oranje, Orvelte, Smilde, Spier, Stuifzand, Tiendeveen, Westerbork, Wijster, Witteveen, Zuidveld en Zwiggelte direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Midden-Drenthe staat bekend om haar uitgestrekte natuurgebieden en rustige omgeving. Met haar vele bossen, heidevelden en meren is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt Midden-Drenthe een rijke historie met diverse hunebedden en historische dorpskernen. De gemeente heeft ook een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Midden-Drenthe is een ideale plek voor wie op zoek is naar rust, natuur en cultureel erfgoed.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Midden-Drenthe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hoogeveen, Coevorden en De Wolden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws