Gemeente Dordrecht

Al het nieuws uit Dordrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Dordrecht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dordrecht staat bekend om haar rijke historie en prachtige ligging aan het water. Met meer dan 900 monumenten is de stad een waar openluchtmuseum. Daarnaast biedt Dordrecht volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar vele parken en natuurgebieden. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse musea en evenementen. Kortom, Dordrecht is een stad waar je kunt genieten van zowel historie als natuur, en waar altijd iets te doen is.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dordrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws