Gemeente Alblasserdam

Al het nieuws uit Alblasserdam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alblasserdam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Alblasserdam staat bekend om haar ligging aan de rivier de Noord, wat zorgt voor prachtige uitzichten en recreatiemogelijkheden. De gemeente heeft een rijke historie, met onder andere de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Daarnaast biedt Alblasserdam een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Ook is er volop aandacht voor duurzaamheid, met initiatieven zoals zonnepanelen op openbare gebouwen en elektrische laadpalen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Alblasserdam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Molenlanden, Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws