Weekmail Papendrecht

Al het nieuws uit Papendrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Papendrecht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Papendrecht staat bekend om haar strategische ligging aan de rivier de Merwede, waardoor het een belangrijk knooppunt is voor scheepvaart en industrie. De gemeente biedt een gevarieerd landschap met groene parken en waterwegen, waarin je kunt genieten van wandel- en fietsroutes. Daarnaast heeft Papendrecht een rijk historisch erfgoed, met onder andere de monumentale Dorpskerk en het historische centrum. De gemeente biedt diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Papendrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws