Weekmail Elburg

Al het nieuws uit Elburg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Harde, Doornspijk en Elburg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Elburg staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. De stad ademt een authentieke sfeer uit met haar goed bewaarde vestingwerken en historische panden. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar ligging aan het Veluwemeer en de vele fiets- en wandelroutes. Elburg is een ideale plek voor liefhebbers van cultuur en natuur, waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van het Gelderse landschap.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Elburg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nunspeet, Oldebroek en Dronten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws