Weekmail Dronten

Al het nieuws uit Dronten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Dronten staat bekend om haar ruime opzet en groene omgeving. Met haar uitgestrekte polderlandschap biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Daarnaast is Dronten een echte ondernemersgemeente, met diverse bedrijventerreinen en een bloeiende agrarische sector. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Dronten is daarnaast goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Kortom, een gemeente waar je kunt genieten van rust, natuur en ondernemerschap.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Dronten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oldebroek, Elburg en Lelystad, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws