Gemeente Oldebroek

Al het nieuws uit Oldebroek

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Loo Oldebroek, Hattemerbroek, Noordeinde Gld, Oldebroek, Oosterwolde Gld en Wezep direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oldebroek staat bekend om haar landelijke karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, zoals een groot zwembad en diverse sportverenigingen. Ook is Oldebroek trots op haar rijke historie, met historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Kortom, Oldebroek is een ideale plek voor wie houdt van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oldebroek te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Kampen, Elburg en Dronten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws