Gemeente Epe

Al het nieuws uit Epe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Emst, Epe, Oene en Vaassen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Epe staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast is de gemeente rijk aan historische gebouwen, zoals kastelen en landgoederen. In Epe vind je ook diverse recreatiemogelijkheden, zoals een golfbaan en een wellnesscentrum. Daarnaast zijn er volop winkels en horecagelegenheden te vinden, waar je kunt genieten van lokale producten en gezelligheid. Kortom, Epe biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en ontspanning voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Epe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heerde, Olst-Wijhe en Hattem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws