Weekmail Hattem

Al het nieuws uit Hattem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hattem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hattem staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar sfeervolle binnenstad, omringd door stadsmuren en grachten, ademt Hattem een unieke charme uit. De stad biedt een diversiteit aan culturele activiteiten, zoals het Anton Pieck Museum en het Voerman Museum. Daarnaast is Hattem omgeven door groene landschappen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De Veluwe is binnen handbereik, waardoor natuurliefhebbers volop kunnen genieten van de uitgestrekte bossen en de IJssel die langs de stad stroomt. Hattem is een plek waar historie en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hattem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zwolle, Raalte en Heerde, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws