Weekmail Olst-Wijhe

Al het nieuws uit Olst-Wijhe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Marle, Olst, Welsum, Wesepe en Wijhe direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Olst-Wijhe staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met de IJssel als prominente blikvanger biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Olst-Wijhe diverse historische gebouwen, zoals kastelen en landgoederen, die een inkijkje geven in het rijke verleden van de regio. Met een gevarieerd aanbod aan winkels, horecagelegenheden en culturele activiteiten is er voor ieder wat wils in deze veelzijdige gemeente.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Olst-Wijhe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Heerde, Epe en Deventer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws