Gemeente Etten-Leur

Al het nieuws uit Etten-Leur

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Etten-Leur direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Etten-Leur staat bekend om haar groene omgeving en gezellige dorpskern. Met diverse natuurgebieden en parken is er volop ruimte om te wandelen en te genieten van de natuur. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Ook zijn er regelmatig evenementen en activiteiten voor jong en oud. Etten-Leur is een levendige gemeente waar het prettig wonen en recreëren is.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Etten-Leur te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Halderberge, Moerdijk en Breda, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws