Gemeente Breda

Al het nieuws uit Breda

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bavel, Breda, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Breda staat bekend om haar rijke geschiedenis en gezellige sfeer. De stad biedt een mix van historische architectuur en moderne voorzieningen. Met haar vele parken en groene omgeving is Breda een ideale plek voor natuurliefhebbers. Daarnaast staat de stad bekend om haar bruisende culturele scene, met talloze evenementen en festivals. Breda heeft ook een divers aanbod aan winkels, restaurants en cafés, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kortom, Breda is een levendige stad waar je kunt genieten van zowel historie als hedendaagse activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Breda te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oosterhout, Alphen-Chaam en Drimmelen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws